Telefoon 058 2129696, email: info@luukvanderveen.com
Mouse over om de tekst te scrollen

Tekstschrijver


Uw verhaal in de juiste woorden op papier of scherm? In een tekst die aanspreekt, goed leest, blijft hangen en activeert?

(Bijna) iedereen kan schrijven. Maar om een idee, een belevenis, een voorstel of een verhaal zo onder woorden te brengen dat uw boodschap zijn doel bereikt, heb je soms de hulp van een tekstschrijver nodig.

 

‘Nu jij die brief hebt herschreven is het aantal bezwaarschriftprocedures lager dan ooit.’ Financieel directeur woningbouwcorporatie na communicatieproject over huurverhoging. Eerder, met de ‘eigen formele brief’ telde men vijfmaal meer bezwaarschriften (kostenpost! reputatieschade!).


Ik schrijf, herschrijf en redigeer. Deed sinds 1980 ervaring op als journalist en copywriter en publiceerde over hele uiteenlopende onderwerpen. Redactionele teksten, reclameteksten, brieven, beleidsplannen, documentaires, advertorials, websites en meer. Passie 1: schrijven, redigeren en teksten verbeteren, ligt daarmee aan de basis van passie 2: effectieve en dus succesvolle communicatie.

 

'Een gedegen managementrapportage levert zelden een reactie op. Maar als daarover één opvallende zin in onze nieuwsbrief staat, komt er direct respons.’ Directeur van een business unit over de reacties van het hoofdkantoor op nieuwsbulletins.


Na al die jaren geniet ik er nog elke dag van om feiten en meningen zo te vertalen in tekst, dat lezers en luisteraars ze begrijpen. En dat zij er als ‘ontvangers’ van de boodschap datgene mee gaan doen wat de ‘zenders’ graag willen bereiken.

Dus… grote onderneming, kleine instelling, start-up of meer-dan-honderdjarige, als u effectief wilt communiceren en teksthulp nodig heeft: bel of mail snel. Daag me uit! Dan zitten we heel binnenkort om de tafel! Bij mij in Leeuwarden... of op een plek die u kiest in het mooie Friesland, Groningen of Drenthe - want dat zijn mijn favoriete werkregio's.

 

Mouse over om de tekst te scrollen
Teksten
Contact