Telefoon 058 2129696, email: info@luukvanderveen.com
Mouse over om de tekst te scrollen

Tekstschrijver


Hoe maak je in simpele bewoordingen aan stakeholders duidelijk dat jouw organisatie z’n beleid gaat bijsturen? Anders gaat werken? Een belangrijk project start? Een nieuw product introduceert? Via een infrastructureel project de buurt gaat veranderen?
Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wordt gelezen en begrepen?
Hoe creëer je draagvlak?
Hoe maak je een prettig lezende nieuwsbrief? Of een personeelsblad?
Hoe schrijf je teksten die precies passen bij jouw stijl, jouw organisatiecultuur en het niveau van jouw doelgroepen?

Dat weet ik.

Want ik heb bijna veertig jaar ervaring in het schrijven van teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik heb nog steeds de drive om mededelingen, verhalen, ideeën in een perfect passende én pakkende tekst te vertalen. In journalistieke producties. In brochureteksten. In speeches. In scenario’s voor videoproducties. In teksten voor websites. In persberichten.

Ik schrijf voor grote en kleine bedrijven en instellingen. En als mijn opdrachtgevers dat willen, zet ik ook de volgende stap. Dankzij een sterk netwerk van grafisch vormgevers, audiovisuele producenten, fotografen, trainers, bouwers van websites, vertalers, presentatoren en vele anderen uit de communicatiebranche, kan ik ook het vervolg van elke tekstproductie de perfecte vorm geven.

Dus… grote onderneming, kleine instelling, start-up of meer-dan-honderdjarige, als u effectief wilt communiceren en teksthulp nodig heeft: bel of mail snel. Dan zitten we heel binnenkort om de tafel. Bij mij in Leeuwarden... of op een plek die u kiest in het mooie Friesland, Groningen of Drenthe - want dat zijn mijn favoriete werkregio's.

Mouse over om de tekst te scrollen
Teksten
Contact