Telefoon 058 2129696, email: info@luukvanderveen.com
Mouse over om de tekst te scrollen

Tekstschrijver


Hoe maak je in simpele woorden duidelijk dat jouw organisatie z’n beleid gaat bijsturen? Anders gaat werken? Een belangrijk project start? De buurt gaat veranderen?
Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wordt gelezen en begrepen?
Hoe creëer je draagvlak?
Hoe maak je een prettig lezende nieuwsbrief? Wat kun je bereiken met storytelling, waar haal je je verhalen vandaan en hoe zorg je voor continuïteit daarin? Werk je gestructureerd aan contentmanagement: aan het doseren van je verhalen? 
Hoe kom je tot woorden die precies passen bij jouw stijl en het niveau van de mensen die je wilt informeren, betrekken of raken? Hoe maak je verhalen die boeien qua onderwerp en presentatie?

Dat weet ik.

Want ik heb veertig jaar ervaring in het schrijven van teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. En ik ben nog steeds gedreven om mededelingen, verhalen, ideeën in een passende én pakkende tekst te vertalen. In redactionele artikelen. In brochureteksten. In speeches. In scenario’s voor videoproducties. In teksten voor websites. In persberichten.

Ik schrijf voor grote en kleine bedrijven en instellingen. Als mijn opdrachtgevers dat willen, zet ik ook de volgende stap. Dankzij een goed netwerk van grafisch vormgevers, audiovisuele producenten, fotografen, trainers, bouwers van websites, vertalers, presentatoren en vele anderen uit de communicatiebranche, kan ik er ook voor zorgen dat het vervolg van elke tekstproductie vorm krijgt.

Dus… grote onderneming, kleine instelling, start-up of meer-dan-honderdjarige, als u effectief wilt communiceren en teksthulp nodig heeft: bel of mail snel. Dan zitten we heel binnenkort om de tafel. Bij mij in Leeuwarden... of op een plek die u kiest in het mooie Friesland, Groningen of Drenthe - want dat zijn mijn favoriete werkregio's.

Mouse over om de tekst te scrollen
Teksten
Contact