Telefoon 058 2129696, email: info@luukvanderveen.com
Mouse over om de tekst te scrollen

Interne communicatie


Wie kent hem niet: FrieslandCampina, de coöperatie die melk, boter, kaas, babyvoeding, sinaasappelsap, innovatieve ingrediënten voor voedingsmiddelen maakt. Die zit vol fascinerende verhalen en ik mag ze al meer dan 20 jaar helpen om die te vertellen.

 

Die verhalen gaan over mensen, hun werk, hun organisatie en de veranderingen die daarin plaatsvinden. Over hoe je naar een hoger kwaliteitsniveau komt op je boerderij. Over hoe je als team efficiënter werkt in je fabriek. Over nieuwe machines, afdelingen en fabrieken, research- en analysemethoden en waarom die beter zijn. Of over wat een nieuw automatiseringssysteem gaat veranderen in jouw functioneren.


Ze gaan over melk en wat je daar allemaal mee kunt doen. Over consumenten in Afrika, over veehouders in Giethoorn en medewerkers in heel Noord-Nederland. Ze verschijnen in personeelsbladen, digitale nieuwsbrieven, folders en brochures, op posters, in films en documentaires; ze zijn bedoeld voor medewerkers, veehouders, consumenten en buurtbewoners.

Mouse over om de tekst te scrollen
schrijven
Contact