Telefoon 058 2129696, email: info@luukvanderveen.com
Mouse over om de tekst te scrollen

Over Luuk van der Veen


Na mijn HBO-opleiding ging ik aan de slag in de journalistiek, als verslaggever van landelijke en regionale media. Daarna was ik enkele jaren copywriter bij een erkend reclamebureau. Via de NGPR A- en B-opleidingen én in de praktijk leerde ik om bedrijven en organisaties te adviseren over communicatie- en reputatievraagstukken. Sinds 1990 ben ik als zelfstandig ondernemer actief in tekstschrijven, communicatieadvies en de begeleiding van communicatieprojecten.

 

Dat doe ik op projectbasis of als (parttime) interimadviseur. Ik maak communicatieplannen. Ontwikkel strategieën. Schrijf persberichten. Help bedrijven en instellingen om te groeien in hun rol als communicerende organisaties. Vervang communicatiemedewerkers. Produceer voorlichtingsfilms en videojournalen. Schrijf en produceer brochures. Begeleid huisstijlprojecten. Beheer websites en verzorg het contentmanagement. En ik bedenk allerlei communicatieprogramma's rond verandertrajecten in en rond organisaties en voer deze ook uit.


Kortom: een enthousiaste en ervaren adviseur met een hands-on stijl van werken. Die met mensen uit alle geledingen van organisaties goed omgaat.


Ik werk daarbij graag in teamverband samen met collega's uit de organisaties waarvoor ik actief ben. En/of met mensen die hun sporen hebben verdiend in o.a. marketing, direct marketing, design, webdesign, fotografie, film, drukwerk, evenementenorganisatie, media- en presentatietraining.

 

Weten wat dat voor moois kan opleveren voor uw organisatie? Kom eens vrijblijvend kennismaken!

 

Mouse over om de tekst te scrollen
wie
Contact